Udstilling med grafik af Hanne Knudsdatter og  keramik af Birgit Marie Kjær


Om Hanne Knudsatter skriver forfatter og anmelder ved Kunstavisen Lars Lisberg: " Grafikeren Hnne Knudsdatter blev tidligt i sin kunstnerkarriere bevidst om og kendt for en vital indre kraft i formsproget. I hendes grafik mødes det sarte, det forfinede, det æstetiske, det universielle og det liv, der er omkring hende, og hun skaber grafiske værker med koncentreret spænding, frodige fortællinger om livsrytmer i en åben og i en fabuerende dialog om noget, der er på spil på kanten af virkeligheden.


Birgit Marie Kjær arbejder mest med unika og lader leret udvikle sig i mere ubundne former, drejede emner, men også pladen og modelerngens mange muligheder.

Specielt RAKU-teknikken,som  hun lærte den i Japan er blevet en vigtig del af hendsés arbejde. RAKU er både en japansk brændeteknik og et skrifttegn der dækker begreber som nydelse, lethed, behag, ro og lykke. I mødet mellem luften og den bratte nedkøling opstår et farvespil , som adrig kan gentages, og altid vil stå som noget helt for sig selv.